Kerho ja Eskariryhmät TÄYNNÄ

 

BMX-kerho ja Eskari jatkuu 12.8.2019

MUUTOKSIA KAUDELLA 2019 – BMX KERHO JA ESKARI 

 

Suositut BMX Kerho ja BMX Eskari jatkavat kaudella 2019 taas toukokuun alusta lokakuulle. Kerhon ja Eskarin suuren suosien johdosta teemme seuraavia muutoksia tänä vuonna:

 
Aikataulut:

 

Kerho ja Eskari jatkuvat 12.8.2019

Ohjelma maanantaisin: 

Kerho 1 17-17.45

Kerho 2 18-18.45

Eskari  19-20.00

Aikataulu lauantaisin ilmoitetaan lähiaikoina

Lapsi voi osallistua ohjatulle tunnille yhden kerran viikossa, eli valitaan joko maanantai tai lauantai. Päivää voi vaihtaa viikosta toiseen.

 
Osallistumisoikeus: 

 

Vain BMX Helsingin Kerho- ja Eskarijäsenet saavat osallistua Kerhoon tai Eskariin. Jäsenet saavat maksun suoritettuaan pyöräänsä tai kypäräänsä tarran, jolla voivat osoittaa osallistumisoikeutensa. Jäsenyyteen kuuluu yksi Kerho- tai Eskarikerta viikossa.  

Tällä hetkellä emme voi ottaa uusia Kerho- ja Eskarijäseniä. Ryhmät ovat täynnä. 

Ennakkoilmoittautuminen:

 

Yhden Kerho- ja Eskarikerran maksimiosallistujamäärä rajoitetaan 25 lapseen laadun ja turvallisuuden takaamiseksi. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan MyClubin kautta. Ilmoittautuminen jokaisen viikon kerho- ja eskariryhmään aukeaa treenejä edeltävän viikon perjantaiaamuna. 

Syksyn ilmoittautumiset alkavat elokuun alkupuolella.

Kenelle Kerho ja Eskari sopivat?

BMX-kerhoon voivat tulla kaikki alle 6-vuotiaat, jotka osaavat ajaa poljettavalla pyörällä ilman apupyöriä tai potkupyörällä. Myös potkupyöräilijät ovat siis tervetulleita!

 

BMX-Eskariin pääsevät 6-8 vuotiaat huimapäät.

 
Mitä Kerhossa ja Eskarissa tehdään?

 

BMX-kerhossa ja -eskarissa harjoitellaan tasapainoa ja pyöränkäsittelyä, ajetaan pujotteluratoja, pelataan pelejä ja leikitään leikkejä. Hyppäämäänkin pääsee jos taidot riittää! Välillä ollaan tasamaalla ison radan vieressä, välillä mennään radalle.

Kerhossa otetaan huomioon kaikkien lasten ikä, taitotaso ja liikunnalliset valmiudet. Kaikki ajavat ja kaikilla on kivaa! Vanhemmat voivat auttaa lapsia tarvittaessa.

 

Mitä varusteita tarvitaan?

Mukaan voi tulla omalla lasten pyörällä tai jos haluaa, vuokrata Pyöräkrossiparkin vuokraamosta oikean lasten BMX-pyörän.

 

Varusteiksi tarvitaan pitkälahkeiset housut ja pitkähihainen paita sekä pyöräilykypärä. Ajohanskat ovat pakolliset! Niitä voi tarvittaessa lainata Pyöräkrossiparkista.

Paikalle kannattaa aina saapua hyvissä ajoin, jotta ehditään katsoa varusteet kuntoon ja tarvittaessa säätää pyörät. Kerhon vetäjä auttaa vanhempia pyörien säätöön ja korjaukseen liittyvissä asioissa sekä opastaa oikeanlaisen BMX-pyörän hankinnassa.

 

Tervetuloa mukaan!

BMX Helsinki ry

bmxhelsinki ( at) outlook.com

© 2019 by BMX Helsinki Ry

#bmxhelsinki

  • Facebook App Icon
  • YouTube Classic
  • Instagram App Icon