top of page

BMX Helsingin ohjatut tunnit kaudella 2023, 

jokaisen ryhmän aikataulut löydät omilta välilehdiltään:

 

BMX-Kerhot 1 & 2, 1-6 vuotiaille, potkupyöräilijöille ja alkaville polkupyöräilijöille, kesto n. 45 minuuttia kerran viikossa lauantaisin.

 

BMX-Eskari, 5-7 vuotiaille, myös omalla lasten pyörällä, kesto n. 60 minuuttia kerran viikossa lauantaisin.

BMX-Koulu, 7-vuotta ja vanhemmille peruskouluikäisille BMX:n perusteita opettelevalle ja lajin harrastajalle 2 x 60min viikossa maanantaisin ja lauantaisin.

BMX-Alkeiskisaryhmä, 7-vuotta ja vanhemmille peruskouluikäisille kilpailemista aloitteleville lapsille 2 x 60min viikossa, maanantaisi ja lauantaisin

BMX-Akatemia, tavoitteellisille kilpaileville nuorille kuskeille tarkoitettu ryhmä, 3 x 90min viikossa, tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin (Toukokuun ajan Tuusulassa).

Ryhmästä toiseen siirtyminen on mahdollista kevään aikana. Jos olet epävarma, niin kannattaa kysyä ryhmäsi ohjaajalta sekä ottaa yhteyttä seurakoordinaattoriin (bmxhelsinki@outlook.com, p.+358407712773)

Lisäksi:

Jokainen jäsen on tervetullut keskiviikkoisin järjestettäviin BMX KehäCupin tapahtumiin. Tapahtumia on noin joka toinen keskiviikko.
Pyrimme järjestämään starttikursseja kaiken ikäisille keväällä, kesällä ja syksyllä. Starttikurssi on kolmen tunnin tieto- ja taitopläjäys pyöräkrossista. Starttikurssin kautta voi tulla esim. BMX-kouluun ja BMX-Alkeiskisaryhmään. Seuraa lisätietoa leirit, kurssit ja synttärit -sivuilta. 

Huomioithan,

 

että harrastajalla tulee olla oma vakuutusturva kunnossa. 

Harrastaja voi harrastaa oman vakuutuksensa puitteissa, tai hankkia OP Pohjolan Sporttiturvan, joka hankitaan lisenssin yhteydessä. 

 

Lisenssi ja vakuutus kulkevat aina kalenterivuosittain. Lisätietoa täällä: https://pyoraily.fi/materiaalipankki/lisenssimateriaalit/ Ohessa vuoden 2022 taulukko: https://pyoraily.fi/wp-content/uploads/451667f_Pyoraily_FI-2022.pdf

Kaikki hankitaan suoraan SuomiSportin ja lajiliiton (Suomen Pyöräily ry:n) kautta eivätkä liity seuraan.

bottom of page