BMX Helsingin ohjatut tunnit kaudella 2022, 

jokaisen ryhmän aikataulut löydät omilta välilehdiltään:

 

BMX-Kerhot 1 & 2, 1-6 vuotiaille, potkupyöräilijöille ja alkaville polkupyöräilijöille, kesto n. 45 minuuttia kerran viikossa maanantaisin.

 

BMX-Eskari, 5-7 vuotiaille, myös omalla lasten pyörällä, kesto n. 60 minuuttia kerran viikossa maanantaisin.

BMX-Koulu, 7-vuotta ja vanhemmille peruskouluikäisille BMX:n perusteita opettelevalle ja lajin harrastajalle 2 x 60min viikossa torstaisin ja lauantaisin.

BMX-Alkeiskisaryhmä, 7-vuotta ja vanhemmille peruskouluikäisille kilpailemista aloitteleville lapsille 2 x 60min viikossa, tiistaisin ja lauantaisin

BMX-Akatemia, tavoitteellisille kilpaileville nuorille kuskeille tarkoitettu ryhmä, 3 x 90min viikossa, tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin.

Ryhmästä toiseen siirtyminen on mahdollista kesän aikana. Jos olet epävarma, niin kannattaa kysyä ryhmäsi ohjaajalta sekä ottaa yhteyttä seuran toiminnanjohtajaan (bmxhelsinki@outlook.com, p.+358405399486)

Lisäksi:

Jokainen jäsen on tervetullut keskiviikkoisin järjestettäviin BMX KehäCupin tapahtumiin. Tapahtumia on noin joka toinen keskiviikko.
Järjestämme starttikursseja kaiken ikäisille keväällä, kesällä ja syksyllä. Starttikurssi on kolmen tunnin tieto- ja taitopläjäys pyöräkrossista. Starttikurssin kautta voi tulla esim. BMX-kouluun ja BMX-Alkeiskisaryhmään. Seuraa lisätietoa leirit, kurssit ja synttärit -sivuilta.