top of page

Kesäleirit lapsille

BMX Helsinki järjestää 6-13 -vuotiaille nuorille (uusille lajista kiinnostuneille sekä seuran harrastajille) BMX –kesäleirejä Pyöräkrossiparkissa kesäkuussa 2023.

BMX Helsinki järjestää kesäkuussa 6-13 -vuotiaille (jako ryhmiin) lapsille ja nuorille monipuolisia pyöräilyn kesäleirejä Pyöräkrossiparkissa. Leirit ovat yhtälailla tytöille ja pojille. Leirillä opetellaan monipuolisesti pikkupyörälajien perustaitoja, muun muuassa pyöränkäsittelytaitoja, ajotekniikkaa ja pyöränhallintaa BMX racingin, BMX-freestylen, trialin ja polkuajon maailmassa. Lisäksi rakennetaan omia suorituspaikkoja, kisaillaan ja temppuillaan. Leiriohjaajina toimii seuran koulutetut valmentajat ja ohjaajat. 

Suorituspaikkana on joka päivä tuttu ja turvallinen Pyöräkrossiparkki Kivikossa, (osoitteessa Savikiekontie 6, 00940 Helsinki.) 

Leiripäivät ovat nelituntisia, ja välissä on lyhyt evästauko. Joten näille on hyvä saapua lounaan jälkeen purkamaan energiaa. 

Omia eväitä suositellaan otettavaksi mukaan. Leirillä on mahdollista ostaa radan kahviosta pientä naposteltavaa ja juomista joten voit antaa lapsellesi mukaan taskurahaa.

Leirit alkavat aina maanantaina ja loppuvat torstaina.

Leiripäivän kesto on 4 tuntia, klo 12-16, mutta radalle saa jäädä valvotusti ajamaan kello 16.30 saakka.

Leireille voi hyvin osallistua lasten ja nuorten omilla pyörillä; suoratankoinen maastopyörä, hybridi, BMX-temppupyörä tai BMX-racing pyörä yms. käy hyvin. Jopo tai käyräsarvinen pyörä ei ole turvallinen radalla ajoon.  

Pyörän lisäksi oma kypärä ja omat hanskat pakolliset. Jos lapsi omistaa fullface-kypärän, niin se mukaan. Voimme lainata fullfaceja tiettyinä päivinä niille, joilla ei omaa ole. 

Ilmoittautumisen yhteydessä on varattavissa myös vuokraamon tietty määrä BMX-pyöriä ja ajovarusteita edullisesti.  

Kesäleiri kurssi 1, 5.6. - 8.6.2023: ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN (uusien alkajien leiri)

Kesäleiri kurssi 2, 12.6. - 15.6.2023: ILMOITTAUDU TÄSTÄ MUKAAN (seuran omat jäsenet ja pyöräilyä harrastavien leiri)

Leiri päättyy perjantaina 30. kesäkuuta Rush Helsingissä järjestettävään Get Together- päivään.

Esite löydät tästä!

  • Aika: Ma-To klo 12-16 (radalle voi jäädä valvotusti 17 asti) 

  • Paikka: Pyöräkrossiparkki, Kivikon Liikuntapuisto, HKI 

  • Varusteet: Omalla pyörällä voi osallistua, pakollisena myös kypärä, hanskat ja juomapullo.

  • Hinta: Kurssi 100 euroa / 5 pvää, josta 4 pvää radalla ja 1 Rush Helsingissä heinäkuussa.

  • Koodilla: BMXHJASEN seuran jäsenet saavat leirin hintaan 80€. Tarkistamme jäsenyyden voimassaolon SuomiSportista.

  • Pyörän ja suojavarusteet voi myös vuokrata (vuokrattavissa BMX-racingpyörä, fullfacekypärä ja suojat) 40€/koko leiriviikko

  • Mukaan myös iltapäiväleirille: Omat eväät (juotavaa ja syömistä). Radalla käytössä jääkaappi ja mikro. Meillä on myynnissä myös kylmää juomista. 

Kurssilla otetaan valokuvia BMX Helsingin käyttöön. Jos et halua lapsesi olevan valokuvissa, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä. 

Vuokravarusteet maksetaan leirimaksun yhteydessä. Jos vuokravarusteita jää yli, voi leirille varata varusteita myös leirin alkaessa ja maksaa radalla vuokraamoon korttimaksulla. 

Varusteet nimikoidaan leirin alussa. Näin varmistetaan, että lasten varusteet eivät vaihdu leiriläisten kesken.

Leiriläisillä oltava oma vakuutusturva! 

Leireille otetaan max. 20 osallistujaa/leiri

Kysymyksiä voi esittää sähköpostilla: bmxhelsinki@outlook.com

Leireille ilmoittautuminen tapahtuu rekisteröitymällä ensin SuomiSportiin ja valitsemalla oikean päivämäärän leiri tältä sivustolta. 

Tervetuloa monipuolisen pyöräilyn maailmaan! 
Rush Logo.jpg
_N1_7741.jpg
bottom of page