Crescent Cup GoExpossa!

06.02.2015

Crescent Cup on BMX Helsinki Ry:n oma avoin BMX Racingin kilpailusarja. Kilpailusarjaan kuuluu kuusi osakilpailua, joista kaksi ensimmäistä käydään maaliskuussa GoExpo messujen yhteydessä Helsingin messukeskuksessa, ja muut osakilpailut ajetaan Kivikon Pyöräkrossiparkissa. Kilpailusarja on avoin kaikille osallistujille, osallistumiseen ei vaadita kilpailulisenssiä. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, jokainen kilpailija vastaa omasta vakuutusturvasta. Lisätietoja kisasta löytyy täältä

 

Jos haluat kisaamaan, niin ilmoittaudu 23.2 mennessä vilvaris (ät) gmail.com

 

Kaikki mukaan kisaamaan!

 

 

Please reload

Uusimmat uutiset
Please reload

Arkisto
Please reload

© 2020 by BMX Helsinki Ry

#bmxhelsinki

  • Facebook App Icon
  • YouTube Classic
  • Instagram App Icon