top of page

BMXH:n ajovuoro Kontulan Skeittihallissa

BMX Helsinki on saanut oman ajovuoron Kontulan skeittihallille. Vuoro on sunnuntaisin klo 8-10. Ensimmäinen ajovuoro on jo 1.11. ja tämä ajovuoro on voimassa ensi kevääseen asti. Vuoro on joka sunnuntai kevääseen asti, poikkeukset ilmoitamme BMXH:n FB-ryhmässä. Vuoro on tarkoitettu vain pyörille, joten scootit ja skeitit voi jättää kotiin. Vuoro on seuran jäsenille täysin maksuton, joten kaikki aamuvirkut hallille ajamaan.

p.s. perheen pienimmät potkuttelijat mahtuvat hyvin mukaan, mutta hallille ei ole mahdollisuutta tuoda lastenrattaita, koska halliin ei ole hissiä ja sisäänkäynnissä useita portaita, joten tämä kannattaa ottaa huomioon.

Ohjeet hallille. Osoite Emännänpolku 1 (väestösuojan sisäänkäynti). Pysäköintipaikka Naapurintie 5, päiväkodin kääntöpaikka. Siitä hallille n.200m tasaista tietä Vaihtoehtoinen pysäköinti Ostostie 4 josta hallille myös n.200m sisältää useita portaita. Kysymykset voi laittaa vilvaris (at) gmail.com tai jos ei löydä hallille, niin soittoa 040 142 9867

Uusimmat uutiset
Arkisto
bottom of page