top of page

King Of Tallinn

Viime viikonloppuna kisattiin Tallinnan kuninkuudesta Tallinnan uudella BMX-radalla. Kisoissa oli mukana 9 BMX Helsingin kuskia ja menestymisiä sekä hyvää kisakokemusta saatii paljon. Lauantain kisa käytiin sateisessa ja tuulisessa säässä ja suurimmat hypyt jäi näkemättä nuorimpien osalta. BMX Helsingin kuskit ajoivat hyvin ja onnistumisia nähtiin. Ainoa ajaja joka pääsi finaaliin oli jo aikaisemmin keväällä hyvin ajanut Kasper Hickman. Finaalissa Kassulla oli vastassa seitsemän erittäin kovatasoista latvialaista kuskia. Kassu piti pitkän aikaa kaikki latvialaiset takanaan, mutta pienen ajovirheen takia yksi pääsi rinnalle ja ohi. Hienon ajon päätteeksi Kasse sijalla 2. Tyttöjen luokassa oli mukana Diana Sittnikow 4. sija, Sofia Karila 6. sija sekä Härkälän Hakaa edustava Salla Salmi 7. sija.

Sunnuntaina sää parani huomattavasti ja niin myös tyttöjen sijoitukset Dianan ollessa 2. sijalla ja Sallan ollessa neljäs. Poikien osalta nähtiin hienoja suorituksia mm. Axel Kantasen viimeisen moton viimeinen mutka jossa Axel ohitti usean ajajan ja sen ohituksen myötä Axel jatkoi motoista semi-finaaleihin! Semissä Axelin matka kuitenkin katkesi ja ainoa joka jatkoi finaaleihin oli Kassu. Kassu ei saanut aivan parasta lähtöä ja pieni jalan lipsahdus ekassa mutkassa hidasti menoa sen verran, että kärki pääsi karkuun. Tiukassa finaalissa Kassu sijalla 4. Onnittelut kaikille kuskeille hienoista suorituksista! Muita kisoissa mukana olleita kuskeja Eero Karila, Nooa Keisu, Antti Laakkonen sekä Rasmus Varis.

Uusimmat uutiset
Arkisto
bottom of page