top of page

Invitation to 4th Annual Season Final 1.10. @Pyöräkrossiparkki

Invitation in English will be found from here! Perinteinen kansainvälinen kauden päätöskisa ajetaan Pyöräkrossiparkissa 1.10.! Luvassa ohjelmaa kaikille elitti-kisaajista aloittelijoihin, mastereista potkupyöräilijöihin. Tähän kisaan EI tarvitse lisenssiä. Omat luokat aloittelijoille, ja myös äideille! Perheviesti kruunaa kisatapahtuman. Hyvät palkinnot kaikissa sarjoissa, ja kaikki alle 12-vuotiaat palkitaan! Kisaniiloille on luvassa haastetta: jo ennakkoon on ilmoittautunut Racingin ihmemiehiä ja -naisia Latviasta ja Virosta, mutta Suomen PM-mitalistien ja finalistien lauma on valmiina. Miesten ja naisten elittisarjoissa nähtiin viime vuonna MM-finalisteja sekä Olympia-kävijöitä. Nyt on vähän parannettu palkintoja jotta saadaan vielä suurempi ja kovempi joukko viivalle. Katsojille ja Suomen junnuille ihmettelemistä riittää!

Kilpailukutsu löytyy täältä.

Uusimmat uutiset
Arkisto
bottom of page