top of page

BMX Helsinki etsii valmentajia!


BMX pyöräilyn valmentaja/ ohjaaja

BMX Helsinki ja Espoo Bike Club hakevat liikunnanohjaajia/ valmentajia, joilla on lajikokemusta pyöräilyn vauhtilajeista ohjaamaan BMX-harjoituksia aloitteleville 3-15 vuotiaille harrastajille.

Lisäksi tarjoamme töitä radan ylläpidossa, pyörien huollossa sekä tapahtumien järjestämisessä

Kuka palkkaa?

BMX Helsinki ja Espoo Bike Club ovat pääkaupunkiseudulla toimivia pyöräilyseuroja, joiden päälajina on BMX racing. Seurat tarjoavat tunteja hyvin pienten lasten kerho- ja eskariryhmistä aina kisaamisesta kiinnostuneiden ryhmiin. Harrastajamäärien painopiste on pienten lasten alkeisryhmissä sekä kouluikäisten harrastajien ryhmässä. Näiden ryhmien ohjaaminen ei välttämättä vaadi BMX racing -lajitaustaa. Sama henkilö voi hoitaa molempien seurojen ohjauksia, palkkaus voidaan siis toteuttaa kahden seuran yhteispalkkauksella.

BMX Helsinki

BMX Helsingin kotirata on Helsingin Kivikossa. Seura aloitti toimintansa v. 2013, ja on nyt Pohjoismaiden suurimpia BMX Racing -seuroja. Seura on myös kahdesti valittu Vuoden Pyöräilyseuraksi lajiliiton toimesta.

BMX Helsingin tuntitarjonta on seuraavanlainen:

BMX kerho ja eskari alle kouluikäisille lapsille – kerran viikossa 45 min-1 tunti ohjattua leikkimielistä harjoittelua (3 eri ryhmää 2018, tarve kasvattaa ryhmien määrää)

BMX koulu kouluikäisille harrastajille, 2 x tunnin harjoitus viikossa

BMX akatemia kisaamisesta kiinnostuneille, kaikki ikäryhmät yhdessä, 3 x 1,5 tunnin harjoitus viikossa

Lisäksi BMXH järjestää koululaisten kesäleirejä aloitteleville ajajille

Seura järjestää matalan kynnyksen paikalliskisasarjan ”Kehä Cup”, jossa oli 9 osakilpailua 2018. Kilpailut pidettiin Helsingin Kivikon sekä Espoon Matinkylän radoilla.

BMXH järjestää myös tapahtumia: Suomen Cup, SM-kisat, kv. Season Final sekä kv. Polar BMX Games.