top of page

BMXH ja EBC KESÄKIRJE

Hei, ja kiitos kaikille BMX-kevätkaudesta!
Touko-kesäkuu hujahti nopeasti viikottaisten ohjattujen treenien osalta niin Espoossa kuin Helsingissä. Seuroillamme on valtava skaala eri ryhmiä aina pienten potku- ja polkypyöräilijöiden kerhoista isojen nuorten kisaavien Akatemiaan.

BMX-Kerhojen, -Eskarien, Alkeiskisaryhmien ja -Koulujen syyskausi alkaa elokuun ensimmisellä kokonaisella viikolla (ma 8.8. alkavalla viikolla) ja ohjattu ratatoiminta jatkuu aina lokakuun alkuun saakka. Heinäkuu on nyt taukoa ohjauksista, mutta ajamassa kannattaa käydä säännöllisesti kesämenojen ohella.


Matinkylän rata on aina lähiliikuntapaikkana avoinna. Pyöräkrossiparkkiin pääsee ajamaan aina vuokraamon aukioloaikoina. Seurojen jäsenet pääsevät maksutta, ja samalla voi tuoda uusia kavereita kokeilemaan ajoa (ratamaksulla ja vuokraamovälinein). Heinäkuussa Pyöräkrossiparkin vuokraamo on avoinna lauantaisin klo 11-16 (poislukien SM-kisa lauantai 2.7.). Samaan aikaan on myös Akatemian treenit muutamana lauantaina, joten muitakin seurajäseniä näkee ajon ohella.Kausimaksut


Jokaisen ryhmässä harjoittelevan lapsen ja nuoren kevätkauden kausimaksu löytyy oman ryhmän osalta SuomiSportista Maksut-välilehdeltä. Kannattaa ladata SuomiSportin applikaatio, joka kautta maksu on erittäin helppo ja vaivaton. Huolehdithan maksut kuntoon harrastajanne osalta.Jäsenille päivämääriä muistiin:


  • BMX Kehä Cup#5 järjestetään keskiviikkona 29.6. Pyöräkrossiparkissa:

Tapahtumasivut: https://www.bmxhelsinki.net/kehacup , joiden kautta myös ilmoittautumisen Google Forms-linkki. Kisa alkaa 18:30, mutta jälki-ilmoittautuminen avautuu n. klo 17:30.


Lisäksi toivomme, että jäseniä tulee tapahtumaan talkoisiin, koska hienot kisat järjestetään aina riittävällä määrällä tekijöitä (kisatalkookysely jäljempänä). Tapahtuman tehtävät ovat helppoja ja jokaiselle halukkaalle löytyy mieluisa homma. Myös katsomaan kannattaa tulla koko perheen kera. Kahvio avoinna.


  • PM-kisat ja Suomen Cup#5 järjestetään 5.-7.8. eli elokuun alussa Tuusulan Hyrylässä uudella heinäkuun loppupuolella valmistuvalla radalla. Ilmoittautuminen kisaan päättyy SM-kisojen jälkeisellä viikolla keskiviikkona 6.7.: https://www.bmxhelsinki.net/bmxnordic22 (sivujen kautta SuomiSportin ilmoittautumislinkki).


Näihin kilpailuihin tarvitsemme kaikki kynnelle kykenevät talkoolaiset seuroistamme. Kilpailut ovat oikeasti suuret. Paikalle saapuu kahdeksasta maasta yli 500 kilpailijaa! Oheistapahtuma-alueella kaikkea kivaa lajiesittelyistä BMX-freestylenäytökseen ja myyntokojuihin. Tapahtumaan on pääsymaksu, mutta talkoolaisena pääsee seuraamaan kisoja maksutta ja tekemään kisoista yhdessä todella hienot! Kisatalkoolinkki jäljempänä.


  • Seurapäiviä järjestetään kesäaikana kuukausittain. Lauantaina 9.7. klo 11-16 meillä on seurapäivä Pyöräkrossiparkissa, jonne kutsumme ilolla niin Espoo Bike Clubin kuin BMX Helsingin jäsenet. Elokuun seurapäivä järjestetään sunnuntaina 14.8. Tuusulan BMX-radalla. Tapahtumat ovat SuomiSportissa. Paikalle saa tuoda myös uusia lajista kiinnostuneita kavereita. Vuokraamo toimii 9.7. tapahtumassa normaalisti ei-jäsenille, eli ratamaksulla ja välinevuokralla pääsee kuka tahansa ajamaan. Seuran jäsenet ja jäsenten huoltajat ratamaksutta. Vain välinevuokraus, jos ei omia varusteita ole. Tapahtumassa hyvä fiilis ja grilli kuumana. Voit siis tuoda omia eväitä grilliin ja nauttia ajamisesta. Voit saapua ja lähteä oman aikataulusi mukaan.


  • <