top of page

BMXH ja EBC KEVÄTKIRJE 2023


BMXH ja EBC KEVÄTKIRJE2023
.pdf
Download PDF • 253KB

Kevät tekee tuloaan ja kesäkauden 2023 ulkoratakausi alkaa pian!


Seurojen ja ryhmien yhteiset talvitreenit, seurojen jäsenilleen järjestämät treenifasiliteetit ja yhteiset tapahtumat rullasivat mukavasti talven ajan. Helmikuussa saimme myös seura-asutilaukset tehtyä Custom Racingille, ja tilatut vaatteet tulisi saapua jaettavaksi huhtikuun aikana. Viime kauden palautekyselyyn koskien ryhmiä ja ohjattuja harjoituksia voi vielä vastata ennen seuraavan kauden alkua.

Palautekysely viime kaudesta / ohjatun toiminnan osalta:

BMX Helsinki ry:n jäsenten kysely

Espoo Bike Club ry:n jäsenten kysely


Mutta nyt, maaliskuu taittuu jo pian puoleen väliin ja kevät saapuu kohisten. Kesän toiminnot ovat jo viimeisiä silauksia vaille valmiit, ja meillä on ilo tiedottaa jo monenlaisista asioista jäsenillemme!Uuden seurakoordinaattorin esittely


Meillä on ilo esitellä EBC:n ja BMXH:n uusi seurakoordinaattori Leevi Liimatainen! Espoon seuralle Leevi on jo todella tuttu, ja ensi kesänä jo kaikille!

Lue täältä Leevin esittely. Tervetuloa puikkoihin Leevi!Jäsenmaksut kaudelle 2023 lähetetty


Jäsenmaksut ovat nyt maksettavissa SuomiSportin kautta. Helpoin on ladata SuomiSport-applikaatio ja hoitaa maksut aina sitä kautta. Appi on hyödyllinen jatkuvasti seuran treeniaikatauluja seuratessa ja tapahtumiin osallistuessa.


Jäsenyys jatkuu yhdistyksessä normaalisti, ellei jäsen virallisesti eroa yhdistyksestä. Eli, jos ette ole jatkamassa seurassa, niin laitathan virallisesti seuralle sähköpostia. Kerro kenestä jäsenestä on kyse ja missä ryhmässä jäsen harjoitteli kesällä 2022. Jäsenmaksun eräpäivä on maaliskuun lopulla, joten hoidathan jäsenmaksu(t) kuntoon tai laita sähköpostia siihen mennessä. Seurojen kevätkokouksessa on päätetty jäsenmaksun suuruus kummallekin seuralle sekä tiedotettu, että Suomen Pyöräilyn liittojäsenmaksu, 6e, tulee seuran jäsenmaksun päälle.Kesän 2023 treenikalenterit Espooseen ja Helsinkiin julkaistu


Kesän