top of page

BMXH ja EBC syyskirje

Meillä on yhdessä hieno syyskausi pian lopuillaan ja talvikausi edessäVaikka ulkokausi alkaa olla lopuillaan, niin sateiden välissä hienojakin kelejä on vielä edessä ja vaikka mitä tapahtumaa ja tarjontaa teille jäsenille! Kirjeeseen on koottu mahdollisesti teidän perhettä kiinnostavia päivämääriä syksylle, mm. huoltokurssia, BMX-kirppistä, kauden päätösjuhla sekä loppuun info talvikauden treeneistä. Lisäksi tiedotus syyskauden maksuista SuomiSportissa.


Onnistuneet BMX racingin Pohjoismaiden mestaruuskilpailujärjestelyt takana


Elokuun alussa järjestimme BMX racingin Pohjoismaiden mestaruuskilpailut Tuusulan kunnan ja yhteistyökumppaniemme kanssa yhteistyössä. Kisat sujuivat kaikin puolin hyvin, vaikka ulkomaisia kisaajia ei tullut tavoiteltua määrää. Teidän monen seurajäsenen talkoopanos oli kilpailuissa todella arvokasta ja korvaamatonta. Lisäksi oli todella hienoa nähdä paljon seuran jäseniä myös katsomossa. Ja mikä hienointa urheilujuhlaa, niin kotimaan kisaajille ja erityisesti seuroillemme tuli hienosti menestystä. Kisasivut, josta tulokset, livestream, kuvia.


Kiitos kuuluu kaikille, ja järjestämme yhteistyökumppanimme Rush Helsingin kanssa PM-karonkan sekä BMXH:n ja EBC:n kauden 2022 päätöstilaisuuden maanantaina 31.10. klo 19-21. Tervetuloa Rushiin Valimotielle pomppimaan ja juhlimaan yhtenä suurena BMX-perheenä. Tästä tulee lisätietoa SuomiSportiin koko seuran ryhmään.Syyskauden kausimaksut


Jokaisen ryhmässä harjoittelevan lapsen ja nuoren syyskauden kausimaksu löytyy oman ryhmän osalta SuomiSportista Maksut-välilehdeltä. Kannattaa ladata SuomiSportin applikaatio, joka kautta maksu on erittäin helppo ja vaivaton. Huolehdithan KAIKKI maksut kuntoon harrastajanne osalta. Joiltain on myös kevätkauden maksu auki. Kontaktoin henkilökohtaisesti avoinna olevien maksujen osalta loppuvuoden aikana. Huomioithan, että jos olet vaihtanut ryhmää tai aloittanut vasta syksyllä, näkyy sinulla aiheeton kevätkauden maksu, jota ei tarvitse maksaa. Muistan ja pystyn selvittämään hyvin maksujen oikeellisuuden liittymisajoista syksyn aikana.Jäsenille päivämääriä muistiin:
  • Aikuisten BMX-starttikurssit su 18.9. ja 25.9. klo 11-14