top of page

Tervetuloa Aikuisten ja isojen nuorten Starttikurssille!

Kenelle kurssi soveltuu? Millainen kurssi on?


BMX Racing soveltuu hyvin niin lapsille kuin aikuisillekin, eikä laji ole pelkästään pojille. Yhä useampi tyttö ja nainen innostuu pyöräilystä harrastuksena. BMX Racing näyttää helpolta ja radan sulavat muodot luulisi menevän helposti. Se on myös ideana, mutta tosiasiassa radan kummuissa joutuu tekemään kovaa lihastyötä ja oikea tekniikka helpottaa menoa. Jalat saa hapoille vaikkei haluaisi ;)

Starttikurssi sopii aikuisille ja yli 14-vuotiaille nuorille ja aikuisille. Ota mukaan säähän sopiva ulkoiluvaatetus, omat ajohanskat ja vesipullo. Suositellaan tasapohjaisia kenkiä.

Alussa puetaan suojat ja tutustutaan pyörään. Tarvittaessa harjoittelu aloitetaan tasaisella, sillä monelle BMX pyörä tuntuu hurjan pieneltä ja vaatii totuttelua. Harjoittelu etenee asteittain ja valmentaja antaa vinkkejä jokaiselle henkilökohtaisesti.

Starttikurssilla opetellaan monipuolisesti BMX Racingin perustaitoja, muun muuassa pyöränkäsittelytaitoja, ajotekniikkaa ja pyöränhallintaa alkeista. Kurssin kolmen tunnin aikana opetellaan ja harjoitellaan lajin tärkeitä elementtejä, kuten porttilähtöjä, pumppausta, kaarreajoa ja pieniä hyppyjä. Tavoitteena että jokaisen pyörä saa ilmaa alleen illan aikana edes vähän! Lisäksi pidetään hauskaa ja tutustutaan muihin samanhenkisiin lajista kiinnostuneisiin osallistujiin ja ajetaan motoja! Kurssipäivä on kolmetuntinen, ja välissä pidetään lyhyitä juoma- ja jutustelutaukoja, joten jokaisen voi osallistua kuntotasosta riippumatta. Seurata voi sivusta ja kuunnella, jos väsyy.


Kurssin sivu: https://www.bmxhelsinki.net/starttikurssi


Haluatko tutustua BMX-racingin lajiin?

BMX Racingin Starttikurssi (3h)

BMXH järjestää isommille nuorille ja aikuisille suunnattuja Starttikursseja, joiden avulla on helppo tutustua lajiin ja saat tärkeimmät vinkit.

Seuraavan kurssin ajankohta, hinta ja paikka:

torstai 7.7. klo 18-21 (järjestyy!) Lisätietoa ja ilmoittautuminen

TAI lauantai 10.7. klo 10-13 (minimi 6 hlöä) Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Kurssin hinta 40€/3h kurssiLisäksi voit vuokrata kurssin ajalle varusteet 20e/kurssi (sis.BMX Racing -pyörän, fullface -kypärän ja kyynär- sekä polvisuojat). Maksu kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä SuomiSportissa.

Kurssin toteutuspaikkana tuttu ja turvallinen, hieno lajin mekka, Pyöräkrossiparkki Kivikossa, (osoitteessa Savikiekontie 6, 00940 Helsinki.)
Uusimmat uutiset
Arkisto
bottom of page