BMX Racingin starttikurssi (3h) 

Kaudella 2019 BMXH järjestää Starttikursseja, joiden avulla on helppo tutustua lajiin ja saat tärkeimmät vinkit. Kurssit ovat edukkaita, joten voit tulla ihan vain kokeilemaan ilman suurempia jatkosuunnitelmia.

 

Tulevat kurssit ilmoitetaan myclubissa

 

Kurssi sisältää varusteet, pyörän ja ohjauksen. Alussa puetaan suojat ja tutustutaan pyörään sekä lajihistoriaan. Infon jälkeen aloitetaan harjoittelu tasaisella, sillä monelle BMX pyörä tuntuu hurjan pieneltä ja vaatii totuttelua. Harjoittelu etenee asteittain ja valmentaja antaa vinkkejä jokaiselle henkilökohtaisesti. Mikäli vinkkejä ei tule, niin homma sujuu ihan hyvin!

 

BMX Racing soveltuu hyvin niin lapsille kuin aikuisillekin, eikä laji ole pelkästään pojille. Yhä useampi tyttö ja nainen innostuu pyöräilystä harrastuksena. BMX Racing näyttää helpolta ja radan sulavat muodot luulisi menevän helposti. Se on myös ideana, mutta tosiasiassa radan kummuissa joutuu tekemään kovaa lihastyötä. Jalat saa hapoille vaikkei haluaisi ;)

 

Starttikurssi sopii perheille, aikuisille ja yli 9-vuotiaille lapsille. (Pienemmät lapset voivat tulla tutustumaan BMXH treeneihin Kerho, Eskari tai BMX Koulu)
Ota mukaan säähän sopiva ulkoiluvaatetus, omat ajohanskat jos löytyy ja vesipullo.

 

Kurssin käyneille BMX Helsinki ry:n jäsenyys tarjotaan alennettuun hintaan. Kurssin hinta (45€) on vähennettävissä haluamasi jäsenyyden hinnasta. (Ei koske Minijäsenyyttä)


Kurssin hinta 45€, sis opetuksen, pyörän ja varusteet.

 

Tiedustelut bmxhelsinki (at) outlook.com


Kurssi järjestetään jos on vähintään 5 ilmoittautunutta.  Maksimimäärä 15 henkeä

© 2019 by BMX Helsinki Ry

#bmxhelsinki

  • Facebook App Icon
  • YouTube Classic
  • Instagram App Icon