BMX Racingin starttikurssi (2x2h) 

Haluatko aloittaa BMX-racingin?

Starttikurssi on tarkoitettu uusille lajista kiinnostuneille. BMX Helsinki järjestää kaudella 2020 Starttikursseja. Starttikurssilla käydään läpi lajin perusteet ja käsitteet, varusteet ja niiden perushuolto sekä opastus oikeaan ryhmään jos harrastusta haluaa jatkaa.

 

Tulevat kurssit:

2.6 klo 18-20 

16.6 klo 18-20

Paikka: Pyöräkrossiparkki, Savikiekontie 6 00940 Helsinki

 

Kurssi sisältää varusteet, pyörän ja ohjauksen. Alussa puetaan suojat ja tutustutaan pyörään sekä lajihistoriaan. Infon jälkeen aloitetaan harjoittelu tasaisella, sillä monelle BMX pyörä tuntuu hurjan pieneltä ja vaatii totuttelua. Harjoittelu etenee asteittain ja valmentaja antaa vinkkejä jokaiselle henkilökohtaisesti. Mikäli vinkkejä ei tule, niin homma sujuu ihan hyvin!

 

BMX Racing soveltuu hyvin niin lapsille kuin aikuisillekin, eikä laji ole pelkästään pojille. Yhä useampi tyttö ja nainen innostuu pyöräilystä harrastuksena. BMX Racing näyttää helpolta ja radan sulavat muodot luulisi menevän helposti. Se on myös ideana, mutta tosiasiassa radan kummuissa joutuu tekemään kovaa lihastyötä. Jalat saa hapoille vaikkei haluaisi ;)

 

Starttikurssi sopii perheille, aikuisille ja yli 9-vuotiaille lapsille. (Pienemmät lapset voivat tulla tutustumaan BMXH treeneihin Kerhoon tai eskariin)

 

Kiinnostuitko?


Mikäli kiinnostuit, niin voit ilmoittautua tulevalle starttikurssille MyClubissa. Linkki osallistumiseen:

Kurssin hinta on 80€, sisältäen 2x2h ohjauksen, pyörän ja varusteet. 

Ota mukaan säähän sopiva ulkoiluvaatetus, omat ajohanskat ja vesipullo.

Kurssin käyneille BMX Helsinki ry:n jäsenmaksu (50€) sisältyy kurssin hintaan. Jos haluat kurssin jälkeen aloittaa harrastuksen, niin opastamme sinut oikeaan ryhmään ja jäsenmaksua sinun ei tarvitse maksaa, vain kausimaksu. Mikäli kurssin jälkeen et halua osallistua treeneihin, mutta haluat käydä ajamassa omalla ajalla radalla, niin tarjoamme sinulle kausikortin.

 

Tiedustelut bmxhelsinki (at) outlook.com

tai Anni Alanko puh. 0503074567


Kurssi järjestetään jos on vähintään 5 ilmoittautunutta.  Maksimimäärä 10 henkeä

© 2020 by BMX Helsinki Ry

#bmxhelsinki

  • Facebook App Icon
  • YouTube Classic
  • Instagram App Icon