BMX Racingin starttikurssi (2x2h) 

Haluatko aloittaa BMX-racingin tai tutustua lajiin?

BMX Racingin Starttikurssi setti (2x2h)

Elokuun aikana BMXH järjestää kahden kerran Starttikurssi setin, jonka avulla on helppo tutustua lajiin ja saat tärkeimmät vinkit. Osallistumalla sitoudut molempiin päiviin. 


Kurssin vetää Anton Holmberg, jolla on monen vuoden kokemusta lajista mm kisaamisen ja valmentamisen kautta.

 

Starttikurssin päivämäärät ja ajat elokuussa:
TIEDOTAMME PIAN :)

Kurssi sisältää varusteet, pyörän ja ohjauksen. Alussa puetaan suojat ja tutustutaan pyörään sekä lajihistoriaan. Infon jälkeen aloitetaan harjoittelu tasaisella, sillä monelle BMX pyörä tuntuu hurjan pieneltä ja vaatii totuttelua. Harjoittelu etenee asteittain ja valmentaja antaa vinkkejä jokaiselle henkilökohtaisesti. Mikäli vinkkejä ei tule, niin homma sujuu ihan hyvin!

BMX Racing soveltuu hyvin niin lapsille kuin aikuisillekin, eikä laji ole pelkästään pojille. Yhä useampi tyttö ja nainen innostuu pyöräilystä harrastuksena. BMX Racing näyttää helpolta ja radan sulavat muodot luulisi menevän helposti. Se on myös ideana, mutta tosiasiassa radan kummuissa joutuu tekemään kovaa lihastyötä ja oikea tekniikka helpoittaa menoa. Jalat saa hapoille vaikkei haluaisi ;)

Starttikurssi sopii perheille, aikuisille ja yli 9-vuotiaille lapsille. (Pienemmät lapset voivat tulla tutustumaan BMX Kerhoon)
Ota mukaan säähän sopiva ulkoiluvaatetus, omat ajohanskat ja vesipullo. Suositellaan tasapohjaisia kenkiä. 

Kurssin käyneille BMX Helsinki ry:n jäsenyys tarjotaan alennettuun hintaan. Kurssin hinta sisältää jo seuran jäsenmaksun (50€), mikäli haluat kurssin jälkeen jatkaa seuratoiminnassa ja liittyä jäseneksi. 
Eri jäsenyydet käydään läpi kurssin aikana ja valmentaja ohjaa sitten halutessa oikeaan ryhmään.

Kurssin hinta 80€, sis opetuksen, pyörän ja varusteet. Kurssi sisältää kahdet starttikurssi -treenit. Maksu tulee laskuna ilmoittautumisen yhteydessä.
Ilmoittautuminen päättyy ......

Ilmoittautumiset myClub palvelussa: https://bmxhelsinki.myclub.fi/flow/events/2219405 

Kurssi järjestetään jos on vähintään 5 ilmoittautunutta. Maksimimäärä 10 henkeä. Ilmoitamme osallistuneille mikäli kurssia EI järjestetä.

Tervetuloa oppimaan uutta ja tutustumaan lajiin!

© 2021 by BMX Helsinki Ry

#bmxhelsinki

  • Facebook App Icon
  • YouTube Classic
  • Instagram App Icon