top of page

Starttikurssin on kahden kerran perusopetus uusille harrastajille. Starttikurssilla käydään läpi lajin perusteet ja käsitteet, varusteet ja niiden perushuolto, opastus oikeaan ryhmään jos harrastusta haluaa jatkaa. 

BMX Kerhoon voi tulla ilman starttikurssia. Muille seuran ohjatuille tunneille pääsee mukaan starttikurssin kautta. Kursseja järjestetään kuukausittain elokuun alusta alkaen (riippuen koronaepidemian rajoituksista). 

Starttikurssin hinta on 90 euroa, sisältäen vuokravarusteet. Hinnasta hyvitetään seuran jäsenmaksu 50€ jos päätät liittyä mukaan toimintaan kurssin jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan!

Tuntimääritelmät:

Kerho ja Eskari – pyöräilyn perustaitojen opetusta. Ei tarvitse aiempaa kokemusta eikä starttikurssia mukaan pääsyyn. Starttikurssilta pääsee kuitenkin myös kerhoon, jos se on paras vaihtoehto

 

Koulu – Pyöräilyn perustaitojen opetusta, BMX:n perusteet. Sisään Kerho 2:n tai starttikurssin kautta. Jos kisaaminen alkaa kiinnostaa, on mahdollista siirtyä Kisa 1:een. 

Akatemia: BMX:n kisataitojen opetusta edistyneille, tavoitteellisille, kansainvälisissä kisoissa kisaaville. Sisään valmentajan suosituksella.

 

Starttikurssi: kahden kerran perusopetus uusille harrastajille. Starttikurssilla käydään läpi lajin perusteet ja käsitteet, varusteet ja niiden perushuolto, opastus oikeaan ryhmään jos harrastusta haluaa jatkaa. 

bottom of page