top of page

BMX-Synttärit 

PYÖRÄKROSSI-SYNTTÄREIDEN OHJELMA (OHJELMA JUOMATAUKOINEEN N. 2-2,5 TUNTIA):

BMX-synttäreillä opetellaan ohjaajan opastuksella ajamisen perustekniikkaa, tehdään pyörällä erilaisia leikkimielisiä kisailuja ja leikkejä, kokeillaan isoa pyöräkrossirataa ja lopuksi voidaan pitää synttärikilpailut. Ohjelman kesto 2,5 h juomataukoineen, josta ajo- ja leikkiaika on n.1 tunti 45 minuuttia. Loppuaika menee varusteiden pukemiseen ja riisumiseen, sekä juoma- ja ruokataukoihin.

 

Näin se menee:

  1. Varusteiden sovitus ja pyörän esittely valmentajan ohjauksessa​​​​

  2. Lämmittelyä ja tekniikkaharjoittelua tasaisella kentällä ja minihyppyreillä, sekä erilaisia ajoleikkejä.

  3. Pidetään välillä taukoja! Nyt voi juoda, syödä kakkua tai muuta purtavaa. 3 Kaverin jäätelö kuuluu synttärivieraille pakettiin mukaan. 

  4. Jos ryhmän taitotaso riittää, voidaan ajaa koko rata 2 metrin lähtömäestä ja kokeilla jopa 8 hengen lähtöporttia 5 metrin lähtömäen päältä.

  5. Kilpailut, valmentaja arvioi ryhmän tason perusteella minkälainen kisa ajetaan. Ryhmä voidaan myös jakaa osiin.

  6. Varusteiden palautus

Pyörät, kypärät ja suojavarusteet löytyvät paikan päältä. 

Pyöräkrossisynttäreitä suositellaan yli 7-vuotiaille. Nuorempien kanssa ottakaa ensin yhteyttä Pyöräkrossiparkin henkilökuntaan. Pyöräkrossin sujumisen edellytys on, että lapsi osaa ajaa polkupyörällä sujuvasti, ja osaa polkea myös seisten. 

Minimiryhmäkoko 6 henkeä.

Vettä saatavissa rata-alueelta. Lisäksi muita virvoitus- ja urheilujuomia sekä pientä välipalaa ostettavissa vuokraamosta. Lisätarjoilut erillisellä sopimuksella. 

Valmiin synttärikutsun voit ladata tästä

Tiedustelut ja varaukset 

bmxhelsinki@outlook.com 

numerosta p.+358407712773

 

Hinta per henkilö:
Pyöräkrossisynttärit,

28 euroa/henkilö, sis. varusteet ja pyörän, katetun ruokailu / välipalatilan, 3 Kaverin jäätelöt kaikille osallistujille sekä BMX-ohjaajan.  

Hinta ei sisällä muuta tarjoilua, mahdollisuus tuoda omat eväät tai ostaa kaikille juomat meidän kauttamme. Mahdollisuus myös grillin lainaan, jos paikalla on aikuinen vastuussa ruokailusta. 

3KAVERIA_text_logo_signatures_orange_TM_RGB_S.png
bottom of page