Vuokraamon aukioloajat ja hinnasto 2019

Aukioloissa poikkeuksia, varmista aukiolo Facebookista! 

Vuokraamo on auki seuraavasti 

ke, to ja pe klo 15.30-19.30 ja sunnuntaina 10-16 

AJAMAAN

Et tarvitse ennakkovarausta. Vuokraa koko varustesetti vuokraamosta (sis pyörä, kypärä ja suojat) ja voit ajaa kertamaksulla niin pitkään kuin jaksat. Vuokraamon työntekijät opastavat alkuun. Voit kokeilla rataa myös omalla maastopyörällä tai temppu BMX:llä.
 

PAKOLLISET VARUSTEET

Kypärä ja hanskat! Suosittelemme lisäksi pitkiä lahkeita ja hihoja sekä polvi- ja kyynärsuojia. Tukevapohjaiset kengät! Ei crocseja tai sandaaleja.


TURVALLISUUS

Koska BMX on kuitenkin vähän extremeurheilua, haluamme kaikkien voivan nauttia siitä turvallisesti. Siksi KAIKKIEN ajajien edellytetään noudattavan radan sääntöjä, sekä käyttävän pakollisia suojavarusteita. Pyöräkrossiparkissa vanhemmat ja nopeammat ottavat huomioon pienemmät ja hitaammat, ja auttavat aina tarvittaessa. Radan toiminnassa pyritään pitämään mukana leikkimielisyys, urheilullisuus sekä kilpailuhenkisyys.

HINNASTO 2018

Ratamaksu: 5€ Lapset ja 10€ Aikuiset. Jäsenet 0€

 

Vuokravarusteet
Koko setti: 15€ (sis. pyörän, kypärän ja suojat)

Pyörä: 10€

Kypärä TAI suojat: 4€
Jäsenet -50%

BMX Helsinki Ry:n jäsenet pääsevät radalle ilmaiseksi ja saavat kaikista vuokravarusteista -50% alennuksen!
 

Innostuin!

Jos haluat treeneihin, tsekkaa  Harjoitukset ja tule mukaan! Starttikurssi on myös hyvä valinta tulla mukaan!

Treeneihin voit tulla kokeilemaan samalla periaatteella; vuokraa varusteet ja tulet testaamaan. Treenejä on erikokoisille ja taitoisille kuskeille. Ihan perheen pienimmille on maanantaisin Kerho ja Eskari, peruskouluikäisille hurjapäille on Koulu-treenit kahdesti viikossa, sekä kilpailuun tähtääville kuskeille on Akatemia-treenit kolmesti viikossa. Ajokaudella järjestetään myös seuran omia harjoituskisoja, joihin voit myös osallistua.

Tsekkaa Harjoitukset ja jos on kysyttävää niin ota yhteyttä!

© 2019 by BMX Helsinki Ry

#bmxhelsinki

  • Facebook App Icon
  • YouTube Classic
  • Instagram App Icon