KESÄLEIRIT 2024

Tarjoamme noin 7-12 -vuotiaille koululaisille kaksi nelipäiväistä kesäleiriä, jotka pidetään Kivikon radalla 10.-13.6 ja 17.-20.6. Ohjaajina toimivat viime kaudelta tutut ohjaajamme Otto, Niilo, Jenny ja Hertta. Kummallekin leirille mahtuu 20 lasta. 

 

Kesäleirit 2024

 

Ilmoittautuminen alkaa 1.4.2024 klo 9.00

 

Ilmoittautumiseen tarvitaan Suomisport-tili Ohjeet tilin luomiseen

 

Kesäleiri 1

10.-13.6 Pyöräkrossiparkki klo 12-16

Ilmoittautuminen täältä

 

Kesäleiri 2

17.-20.6 Pyöräkrossiparkki klo 12-16

Ilmoittautuminen täältä

Tervetuloa BMX kesäleireille! Kuva J. Keskiaho

HARJOITUSLEIRIT SUOMESSA 

Järjestämme kesäkaudella harjoitusleirejä tukemaan viikoittaista harjoittelua. Leirit ovat 1-3 päiväisiä, viikonloppuihin painottuvia 2-3 tunnin treenejä ja ne pidetään pääsääntöisesti Tuusulan radalla.

 

Kansainvälisen yhteistyömme ansiosta meillä käy valmentajia myös ulkomailta. Tärkein KV-valmentajamme on Martti Sciortino. Hän on suomalais-italialainen, Italian bmx racing-maajoukkueen kuljettaja, joka on leirittänyt harrastajiamme Suomessa ja ulkomailla jo usean vuoden ajan.

 

Martin leirit ovat suosittuja harrastajiemme keskuudessa ympäri Suomen. Leirit ovat kestoltaan 3-5 päivää ja leirikieli on suomi.

Syyslomaleiriläisiä Tuusulassa Martti Sciortinon valmennuksessa. Kuva J. Keskiaho

HARJOITUSLEIRIT ULKOMAILLA

Talviaikaan harrastaminen on Suomessa haastavaa, koska meillä ei ole katettuja sisäratoja. Jotta lajin harjoittelu olisi ympärivuotista, järjestämme valmennusta myös ulkomailla. Leirit ovat 5-päiväisiä, kilpailuihin valmentavia tai harrasteleirejä ja ne sijoittuvat ajankohdiltaan pääkaupunkiseudun koulujen loma-ajoille.

 

Leirejä on viime vuosina järjestetty Latviassa Valmierassa ja Italiassa Veronassa. Jo perinteeksi muodostunut talvilomaleiri on pidetty Espanjassa Alicantessa. Alueella on useita bmx-ratoja, pump trackeja sekä racing ja dirtti harjoitteluun sopiva Costa Blanca Bike Park. 

 

Leirit ovat omakustanteisia, matkat ja majoitus varataan itse. Ajaminen omalla pyörällä, sillä vuokraus mahdollisuutta ei ole. 

 

Seura tukee kontakteillaan myös harrastajien omatoimista harjoittelua. Esimerkiksi Virossa on kaksi sisärataa, Tallinnassa ja Tartossa ja ne tarjoavat talvikaudella hyvät puitteet bmx racingin harrastamiseen.

Antti Laakkonen valmensi talvilomaleirin 2024 Espanjassa Alicantessa. Kuva T. Mäkelä