SEURA

BMX Helsinki Ry on helsinkiläinen seura, joka on perustettu vuonna 2013. Yhdistys perustettiin samana vuonna rakennetun, Suomen ensimmäisen kansainvälisen tason bmx radan, Pyöräkrossiparkin yhteyteen. 

 

Seura järjestää ohjattuja harjoituksia pääkaupunkiseudun bmx-radoilla Helsingissä, Espoossa ja Tuusulassa. Jäseniä yhdistyksessämme on n. 200.

 

Yhdistyksen tavoitteena on edistää lasten ja nuorten pyöräilyä. Seura tarjoaa hyvät puitteet lajin harjoitteluun ja harrastusryhmiä on useita eri ikäisille- ja tasoisille kuljettajille.

 

Bmx racing on hauska ulkoilmaharrastus, joka takuulla kohottaa kuntoa ja tarjoaa haastetta! 

 

Bmx Racing lajiesittely

 

BMX Helsinki on Suomen Pyöräilyn urheiluseurajäsen. Liitto toimii yhteistyö- ja edunvalvontajärjestönä seurallemme. Aloitamme tänä vuonna polun kohti Tähtiseura-sertifikaattia, joka on osoitus laadukkaasta seuratoiminnastamme.

 

Yhteistyökumppanimme:  Rush, i Bike sekä Yoko.

Pohjoismaiden mestaruuskisat järjestettiin Tuusulan uudella radalla syksyllä 2022. Mukana oli iso joukko seuramme aktiiveja kisoja järjestämässä. Kuva A. Piekiäinen

Seuratyötä tehdään vapaaehtoisvoimin.

Otamme lämpimästi kaiken avun vastaan niin huoltajilta kuin muiltakin apujoukoilta seuratoiminnan edistämiseksi ja ylläpitämiseksi.

 

Apuja tarvitaan esimerkiksi kisojen järjestämisessä ja erilaisissa huoltohommissa. Seuratoimintaa voi tukea myös kannattaja-jäsenyyden ottamisella.